.
Інгредієнти
Борошно – 270-300 г | |
Какао – 2 ст. л. | |
Цукор – 4-6 ст. л. | |
Молоко – 250 мл | |
Вершкове масло – 80 мл | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Рослинне масло – для смаження |
Як приготувати Шоколадні оладки
Покроковий рецепт
Просіяне борошно, какао і цукор висипати в глибоку миску.
Додати молоко, масло, розпушувач і яйця. Гарненько перемішати.
За бажанням додати цукор (шоколад адже завжди солодкий :-)).
На розпечену сковороду (з антипригарним покриттям) з олією викласти по 1 столовій ложці тесту. Смажити оладки на середньому вогні з обох сторін.
Подавати шоколадні млинці з шоколадним соусом або з морозивом. Приємного апетиту!