Легкий злегка вологий, дуже ніжний бісквіт з шоколадною глазур’ю не залишить байдужим жодного Вашого гостя! Легкий у приготуванні і з тих продуктів, що є у Вас в наявності.

Інгредієнти
| Борошно – 250 грам | |
| Цукор – 260 грам | |
| Молоко – 300 мл | |
| Маргарин – 55 грам | |
| Рослинна олія – 60 мл | |
| Какао – 75 грам | |
| Яйця – 2 шт. Іноді кладу 1 шт., теж виходить добре. | |
| Оцет – 1 ст. ложка | |
| Сода – 1 ч. ложка без гірки | |
| Сіль – 0,5 ч. ложки | |
| Ванілін/ванільний цукор – 2 г / 10 грам Кладу ванілін або ванільний цукор, що є в наявності | |
| Вода – 3 ст. ложки Для шоколадної глазурі | |
| Вершкове масло – 20 грам Для шоколадної глазурі | |
| Какао – 2 ст. ложки без гірки Для шоколадної глазурі | |
| Цукор – 2 с. ложки з гіркою Для шоколадної глазурі |
