Шоколадний торт пп

Шоколадний пп торт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Желатин замочується в холодній воді. В цей час у каструлю з товстим дном виливається молоко, до нього додається какао-порошок.


Какао вариться на середньому вогні. Потрібно постійно помішувати, інакше какао може пригоріти або “втекти”. Після закипання суміш кип’ятять ще 5 хвилин, потім, плита вимикається.

У гаряче какао викладається набряклий желатин. Важливо не переставати помішувати до повного розчинення желатину, що б він розподілився рівномірно.

Потім, какао виливається у форму і відправляється застигати. Можна вилити все одним шаром і тоді вийде шоколадний торт. Можна додати в середину будь-яке інше суфле (у мене ванільне, готується так само, але замість какао береться ваніль). У разі додавання іншої начинки, кожен шар потрібно проморозити близько 15 хвилин в морозильній камері, і тільки потім заливати наступний.
Подавати охолодженим. Приємного апетиту!