Шоколадний торт з бананами і білковим кремом в мультиварці

Шоколадний торт з бананами і білковим кремом в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для білкового крему потрібно обов’язково брати охолоджений білки, що прискорить процес збивання. Випікати коржі можна не тільки в мультиварці, але й у звичайній духовці.

Покроковий рецепт

У глибоку миску всипати весь цукор для тіста.

Розбити яйця і збити віночком до піни.

Влити молоко і перемішати.

Додати олію і ще раз добре збити віночком, можна використовувати міксер.

В окрему чашу просіяти борошно.

Покласти какао, ванілін і соду.

Ретельно перемішати суху суміш.

З’єднати рідку масу з сухими продуктами.

Ретельно перемішати тісто. Тісто вийде рідким і однорідним. Залишити його на кілька хвилин.

У змащену маслом чашу мультиварки вилити тісто. Випікати в режимі “Випічка” від 30 до 40 хвилин.

Готовий корж охолодити і розрізати навпіл.


На перший корж викласти порізаний кружечками банан. Зверху посипати тертим шоколадом.

З білків і цукру збити крем. Полити поверх шоколаду.


Накрити другим коржем. Посипати товченими горіхами і залити білковим кремом.

Дати торту просочитися. Приємного чаювання.