Для білкового крему потрібно обов’язково брати охолоджений білки, що прискорить процес збивання. Випікати коржі можна не тільки в мультиварці, але й у звичайній духовці.
Покроковий рецепт
У глибоку миску всипати весь цукор для тіста.
Розбити яйця і збити віночком до піни.
Влити молоко і перемішати.
Додати олію і ще раз добре збити віночком, можна використовувати міксер.
В окрему чашу просіяти борошно.
Покласти какао, ванілін і соду.
Ретельно перемішати суху суміш.
З’єднати рідку масу з сухими продуктами.
Ретельно перемішати тісто. Тісто вийде рідким і однорідним. Залишити його на кілька хвилин.
У змащену маслом чашу мультиварки вилити тісто. Випікати в режимі “Випічка” від 30 до 40 хвилин.
Готовий корж охолодити і розрізати навпіл.
На перший корж викласти порізаний кружечками банан. Зверху посипати тертим шоколадом.
З білків і цукру збити крем. Полити поверх шоколаду.
Накрити другим коржем. Посипати товченими горіхами і залити білковим кремом.
Дати торту просочитися. Приємного чаювання.