Шоколадно – апельсиновий мус

Шоколадно – апельсиновий мус – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шоколадний мус є традиційним десертом французької кухні, який полюбили в усьому світі. З французької слово «мус» означає «піна». Легка і ніжна текстура, м’який смак, цитрусові нотки в поєднанні з шоколадом доставлять неповторне задоволення будь-ласуни. Такі десерти дуже часто можна зустріти в ресторанах. Люди охоче їх замовляють. І, якщо вони приготовані правильно, то можуть принести неймовірне задоволення. Але, як говориться, ресторани ресторанами, а от якщо приготувати десер будинку, то він буде набагато смачніше. Адже людина його буде готувати для себе, а значить, з душею. Але необхідно готувати по кроках, які описані в даній статті. В цьому випадку все вийде.

Головна особливість мусу – правильне змішування інгредієнтів в певних пропорціях. Тому найменше недотримання і смак вже буде не тим.

Покроковий рецепт