Зварити баранячі реберця разом з цілою цибулиною.
Моркву почистити, порізати великими брусочками. Часник почистити, дрібно порубати. Помідори порізати на 6-8 частин (від шкірки краще позбутися).
На баранячому жирі пасерувати часник, потім додати помідори. Смажити помідори до стану кашки, але щоб не пригоріла.
У бульйон додати моркву.
Закинути часниково-помідорну засмажку. Трохи поварити.
Поки все вариться, почистити картоплю, порізати його на 4 частини і закинути в бульйон.
Наприкінці варіння закинути січену зелень (цибулю і петрушку) і додати солі і приправи для супу. На повільному вогні довести шурпу до повної готовності. Вимкнути вогонь, дати настоятися.
Подавати до столу. Приємного апетиту!