Шурпа з баранини

Шурпа з баранини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зварити баранячі реберця разом з цілою цибулиною.

Моркву почистити, порізати великими брусочками. Часник почистити, дрібно порубати. Помідори порізати на 6-8 частин (від шкірки краще позбутися).

На баранячому жирі пасерувати часник, потім додати помідори. Смажити помідори до стану кашки, але щоб не пригоріла.

У бульйон додати моркву.

Закинути часниково-помідорну засмажку. Трохи поварити.

Поки все вариться, почистити картоплю, порізати його на 4 частини і закинути в бульйон.

Наприкінці варіння закинути січену зелень (цибулю і петрушку) і додати солі і приправи для супу. На повільному вогні довести шурпу до повної готовності. Вимкнути вогонь, дати настоятися.

Подавати до столу. Приємного апетиту!