Для початку беремо яловичину, промиваємо її, нарізаємо на великі шматки і ставимо в скороварку, заливаємо водою, солимо небагато і ставимо під тиск на годину.
За цей час моркву натираємо на крупній тертці і смажимо на олії розпеченої сковороди.
Через трохи часу до моркви відправляємо два порізаних помідора і також пасеруємо.
Картоплю та цибулю очищаємо.
Додаємо в шурпу моркву і цибулю цілком, які відправляємо без смаження.
Додаємо в суп томатну пасту, приправу, сіль, щоб картопля зміг увібрати сіль і бути в міру солоним. Пасеровані овочі також направляються в суп і залишаємо нудитися на середньому вогні хвилин 20-30.
Через даний час в шурпу кладемо потрібну кількість спагетті, даємо їй проваритися 2 хвилини, помішуючи, щоб вона не злиплася і можна закривати кришку, макарони самі дійдуть.
Через 15 хвилин шурпу можна розливати по тарілках, щоб у кожній порції було м’ясо, картоплю і спагетті.