М’ясна підлива підходить практично для всіх повсякденних гарнірів, картопляне пюре, рис, гречка, макарони і багато іншого.
Інгредієнти
Свинина – 300-400 гр | |
Борошно – 1 ст. ложка | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля – 1 шт; | |
Томатна паста – 1 ст. ложка | |
Масло рослинне – 2 ст. ложки для обсмажування |
Якщо вам дуже швидко потрібно приготувати м’ясо до гарніру, то скористайтеся цим рецептом підливи, і ви не пошкодуєте.
Покроковий рецепт
Починаємо готувати. Поставте сковороду з невеликою кількістю рослинної можна вершкового масла на вогонь. Поріжте ріпчасту цибулю дрібніші. Надішліть цибулю на сковороду у добре розігріте масло. Натріть моркву на дрібній тертці або використовуйте натертий заморожений продукт. Додайте моркву цибулю.
М’ясо наріжте на невеликі шматочки – кубики або смужки і відправте в сковороду.
Обсмажте до підлозі готовності і додайте томатну пасту. Розведіть 1 ст. ложки борошна в склянці води і залийте в сковороду, добре перемішайте і тушкуйте 10 хвилин.
Швидка м’ясна підлива готова. Підливу з м’яса можна подавати з будь-яким гарніром. М’ясо з рисом – відмінне поєднання. Приємного апетиту!