Швидка піца з пекінською капустою, сардельками і помідорами

Швидка піца з пекінською капустою, сардельками і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Розкачати тісто для піци, викласти на деко і запекти в духовці при 220 градусів 10-15 хвилин. Змішати в мисці сирний сир і кетчуп. Змастити соусом піцу.


2. Пекінську капусту помити, добре обсушити від води і тонко нарізати. Розкласти на соус.

3. Зверху присипати натертим на крупній тертці пармезаном.


4. Помідори помити, витерти і нарізати тонкими кільцями. Покласти на капусту.

5. Сардельки порізати тонкими кружечками. Розкласти помідори.


6. Сир натерти на курної тертці і посипати піцу


7. Запекти в духовці при 180 градусах ще 15 хвилин.