Для приготування нам знадобиться блендер, сковорода, курячий фарш, яйце, молоко, хліб, цибуля, олія, сіль, перець, хліб / булочка / сухарі.
Інгредієнти
Курячий фарш – 500 г (покупної/приготований заздалегідь або перебитий в блендері з 1 невеликий грудки) | |
Яйце – 1 шт | |
Молоко – 100 мл | |
Цибуля – 1 шт | |
Хліб – 3 шматочки (можна використовувати здобну несолодке булку або панірувальні сухарі) | |
Сіль, перець – за смаком | |
Соняшникова олія – для смаження на сковороді |
Немає часу діставати і збирати м’ясорубку, тим більше, що потрібно приготувати на невелику кількість людей? Не біда – на допомогу завжди прийде блендер. Курячі котлетки в блендері – це дуже легко, швидко, смачно і не бруднить багато посуду =)
Покроковий рецепт
Беремо необхідні інгредієнти. В моєму випадку фарш заздалегідь підготовлений з використанням блендера з невеликої купки. Ви можете використовувати заздалегідь підготовлений фарш або покупної на Ваш розсуд.
Очищаємо цибулю, перебиваємо в блендері.
Прибираємо скоринки хліба, в чашу блендера додаємо тільки м’якуш. Підігріваємо молоко, заливаємо в чашу, даємо хвилину розм’якнути і перебиваємо отриману масу.
Фарш солимо і перчимо за смаком, за бажанням додаємо улюблені приправи.
Змішуємо фарш і отриману масу. Завдяки такій консистенції наші котлетки виявляться соковитими і м’якими.
Обсмажуємо котлети з двох сторін на сковороді з додаванням соняшникової олії. При бажанні можна трохи протушкувати, додавши на сковороду в кінці смаження трохи кип’яченої води.
Готові котлети подавати з улюбленим гарніром або салатом. Приємного апетиту!