Інгредієнти для начинки: свинячий фарш 500 грам, одна цибулина, одна морква, перець чорний мелений, зелень, часник, олія рослинна.
Інгредієнти для тіста: одне яйце, 100 мл теплої води, сіль, борошно.
Інгредієнти
Свинячий фарш – 500 гр | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Перець чорний мелений – За смаком | |
Часник – 1 великий зубчик | |
Зелень – За смаком | |
Яйце – 1 шт. | |
Сіль – За смаком | |
Вода – 100 мл | |
Борошно – Скільки візьме тісто |
Коли немає часу ліпити пельмені, а хочеться чогось смачного, м’ясного і домашнього, то можна приготувати швидкі м’ясні рулетики, процес приготування досить простий, а всі необхідні інгредієнти для приготування є під рукою у будь-якої господині.
Покроковий рецепт
Приготуємо всі необхідні інгредієнти.
Тісто: з яйця, води, солі та борошна завести консистенцією тісто як на пельмені, покласти його в пакет і в холодильник на 15-20 хвилин, поки готуєте начинку, так воно вийде еластичне і не буде прилипати до рук.
Начинка: моркву натираємо на крупній тертці, цибулю нарізаємо середніми кубиками, часник можна натерти на дрібній тертці, або на часникодавці, зелень дрібно нарізаємо. Всі приготовлені продукти змішати із заздалегідь розмороженим фаршем, посолити і поперчити за смаком.
Дістаємо тісто з холодильника і розкачуємо велике коло.
Рівномірно розподіляємо готову начинку по тесту, залишаючи трохи місця по краях для того, що заліпити рулет.
Тепер починаємо акуратно скручувати рулет.
Скручений рулет міцно защипуємо, щоб не було видно начинки.
Нарізаємо на невеликі рулети шириною не більше 5 см (в процесі приготування вони добре збільшуються в розмірах).
Обсмажуємо кожен рулет з обох сторін.
Ставимо на вогонь воду в глибоку сковороду або невелику каструлю, чекаємо поки закипить, потім солимо, кладемо пару лаврових листочків і опускаємо наші обсмажені рулетики у воду. Залишаємо кипіти 15-20 хвилин.
Знімаємо з плити і викладаємо на тарілку.
М’ясні рулети готові. Приємного апетиту!