Цей рецепт тюфтельок хороший своєю універсальністю. До його складу входить тільки фарш і овочі, рису у складі немає. Тому його можна поєднувати абсолютно з будь-яким гарніром.
Покроковий рецепт
Почистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву натерти на крупній тертці.
Змішати все інгредієнти: фарш, цибулю і моркву. Додати сіль, перець, сушену петрушку за смаком. Все ретельно перемішати до однорідної консистенції.
Сформувати тефтелі.
Обсмажувати тефтелі з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки.
До обсмажених тефтелі додати томатну пасту, залити водою, довести до кипіння. Додати до соусу соєвий соус, чорний мелений перець, цукор і будь-які спеції, які ви любите. Гасити тефтелі 30-35 хвилин на середньому вогні. Страва готова!
Подавати до столу. Приємного апетиту!