Тефтелі з індички з грибами (в духовці)

Тефтелі з індички з грибами (в духовці) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тефтелі з грибами з фаршу індички – просте блюдо з доступних інгредієнтів. Рецепт підійде для тих, хто стежить за фігурою, так як тефтелі запікаються в духовці.

Інгредієнти

Для фаршу:
Фарш індички – 800 г *можна замінити на курячий
Яйце куряче – 1 шт або 2 маленьких велике
Цибуля ріпчаста – 1 велика головка
Гриби – 200 г гливи або печериці
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком
Для соусу:
Томат паста – 2 чайні ложки
Сметана – 3 столові ложки

Як приготувати Тефтелі з індички з грибами (в духовці)