Швидкий гречаний суп на курячих ніжках

Швидкий гречаний суп на курячих ніжках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У щоденному раціоні має бути будь-який суп, чому б і не гречаний? Простий і швидкий у приготуванні, мінімум інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Підготувала всі продукти, почистила картоплю. Морква у мене заздалегідь натерта на крупній тертці і розфасована у пакети порційно (зберігаю в морозильній камері). Ставимо каструлю з водою на вогонь поки займаємося підготовкою.

М’ясо добре промити під проточною водою, кинути в каструлю. Солимо, додаю 1 лавровий лист і спеції 10 овочів (так суп виходить не таким прісним на смак).

Дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо з морквою на сковороді до золотистого кольору.

Ріжемо маленькими кубиками картоплю (швидше звариться). Додаємо моркву з цибулею в бульйон.

Засипаємо гречку. Здається, що велика каструля, а гречки так мало. Ні! Досить маленької жменьки в кулаці. Гречка дуже розварюється і збільшується в об’ємі. Якщо переборщити, то вийде дуже рідка гречана каша, а не суп.

Дрібно нарубану зелень додаємо в самому кінці. М’ясо з гомілок обібрати.

Готово! Смачно подавати зі сметаною або з смаженими грибами. Приємного!