Куряче філе дрібно нарізати.
Одну велику моркву натерти на тертці. Велику цибулину дрібно порубати. Викласти в сковороду. Додати томатну пасту. Пасерувати протягом 10 хвилин. Додати приправи (чорний перець, паприку, червоний гострий перець, сіль). Я додаю ще куркуму. Вона дає більш насичений колір супу.
Рис добре промити. Викласти рис і курку в каструлю.
До вмісту сковороди додати воду. Отриманим бульйоном рис і залити курку. Якщо мало води, додати потрібну кількість. Перевірити сіль. Покласти лавровий лист. Варити 10 хвилин, потім додати нарізану картоплю і варити ще 5 хвилин.
Зелень і часник дрібно нарубати. Суп вимкнути. Гарячий суп заправити зеленню і часником. Можна додати волоські горіхи.
Приємного апетиту!