Смачний, швидкий і наваристий супчик до обіду.
Інгредієнти
Картопля – 200 г | |
Пельмені – 150 г | |
Морква – 1/2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Прованські трави – 1/2 шт. | |
Суміш перців – 5 г | |
Петрушка – 7 г |
Наваристий суп з пельменями на швидку руку – це хороший варіант для екстреного обіду, коли дуже мало часу на приготування страви, але хочеться чогось смачного і гарячого. Блюдо смачне, ароматне і поживне. Пельмені використовую домашні з яловичим фаршем, але можна додавати і куповані. Петрушка і прованські трави створюють чудовий аромат супчика, надають йому прянощі та пікантності. Також, можна додати до супу трохи локшини, зелений горошок, і кріп, замість петрушки. Добре підійде до страви зелений лук. Приготуйте таку страву до обіду і ви точно не будете розчаровані!
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для супу. Очистити моркву, картоплю і цибулю. Гарненько вимити овочі. Пельмені дістати з морозильної камери перед приготуванням страви.
Картопля нашаткувати кубиками середніх розмірів.
Моркву нарізати четвертинками, дрібно нарубати половинку цибулини.
Залити овочі водою і відправити каструлю на вогонь. Додати сіль і перець за смаком.
Пельмені додати за 7 хвилин до закінчення приготування страви. Коли пельмені спливуть, додати свіжоморожену або свіжу петрушку, прованські трави і зняти страву з вогню.
Швидке блюдо всього за півгодини готово. Подавати страву відразу ж гарячим, щоб пельмені не втратили свою форму і не розварилися. Можна додати до супчику ложку сметани. Смачного!