Швидкий яблучний пиріг з родзинками

Швидкий яблучний пиріг з родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, в миску розбиваємо курячі яйця. До них підсипаємо цукровий пісок. Скориставшись міксером, інгредієнти збиваємо. Повинна вийти пишна маса.

В солодку масу, що у нас вийшла, просіваємо борошно пшеничне разом з содою.

Інгредієнти перемішуємо, але рекомендується використовувати не міксер, а лопаточку.

Яблуко очищаємо, нарізаємо його на дрібні кубики. Яблучну нарізку відправляємо в тісто. Також додаємо заздалегідь підготовлений родзинки без кісточок. Знову перемішуємо лопаткою інгредієнти в мисці. Тісто для швидкого яблучного пирога готово.

Вливаємо тісто у форму (у нас – силіконова).

Випікаємо пиріг з яблуками і родзинками в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною лучиною.

Коли пиріг охолоне, витягуємо його з форми і нарізаємо на порції. Приємного всім чаювання!