Сир Камамбер, запечений з часточками часнику і розмарином

Сир Камамбер, запечений з часточками часнику і розмарином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

1 зубчик часнику почистити, нарізати тонкими пластинками гострим ножем.

Сир розгорнути (якщо він у вас в коробочці, можна не діставати сир з неї). Зверху на скоринці сиру ножем вирізати невеликий гурток.

На головку сиру зверху викласти нарізані раніше пластинки часнику і голочки свіжого розмарину. Полити трохи оливковою олією, трохи посолити (за смаком). Перекласти сир в вогнетривке блюдо (або залишити в коробочці). Запікати сир Камамбер, запечений з часточками часнику і розмарином на вже розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько 10-15 хвилин.

Поки сир гарячий, відразу подавати до столу. Насолоджуйтесь! Приємного апетиту!