Любителям прянощів і різних незвичайних страв пропонується приготувати чудовий сир в пряному соусі по індійському рецептом.

Інгредієнти
| приправа гарам-масала – 5 ч. ложок | |
| перець червоний пекучий – на свій смак | |
| імбирний корінь свіжий – на свій смак дрібно натертий | |
| сир молодий несолоний – 320 г paneer | |
| коріандр мелений – 3 ч. ложки | |
| вершки густі – 320 мл | |
| цибуля салатний будь – 3 штуки | |
| коричневий дрібний цукор – на свій смак | |
| густа паста томатна – 4 ст. ложки | |
| часточки часнику – 3 штуки | |
| кам’яна мелкомолотая сіль – на смак |
Любителям прянощів і різних незвичайних страв пропонується приготувати чудовий сир в пряному соусі по індійському рецептом.
Покроковий рецепт
У цибулі салатного спочатку видалити всю лушпиння, потім дрібно порубати цей овоч і відправити його смажитися на сковорідку.
Поки він готується на гарячому маслі, необхідно почистити свіжий імбирний корінь і часник, потім натерти дрібніші обидва компоненти. Викласти ці компоненти до цибулі, перемішати і продовжити смажити до тих пір, поки цибульна маса не придбає красивий золотистий відтінок.
Після цього в сковорідку потрібно насипати залишилися спеції, обсмажувати вміст при безперервному помішуванні ще дві хвилини.
Тепер у сковорідку слід додати густі вершки, перемішати їх з ароматною цибулевої сумішшю, викласти туди ж густу томатну пасту, перешкодити лопаткою інтенсивно і хвилин десять тушкувати при закритій кришці і на тихому вогні.
Кубиками невеликого розміру нарізати молодий несолоний сир, викласти його в сковороду і акуратно перемішати з пряним соусом, продовжити процес гасіння хвилин сім, потім подавати приготоване блюдо з відварним розсипчастим рисом.
