Сирна галета з полуницею

Сирна галета з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Галета з полуницею – соковитий і смачний десерт з сиром на швидку руку.

Інгредієнти

Тісто:
Сир – 100 г
Цукор – 1 ст. л.
Сіль – щіпка
Вершкове масло – 100 г
Борошно – 125 г
Молоко – 1 ст. л.
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Ваніль – за смаком
Начинка:
Кукурудзяний крохмаль – 1/2 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Полуниця – 400 г

Як приготувати Сирна галета з полуницею

Сирна галета з полуницею – це швидкий і смачний десерт, який легко приготувати з доступних продуктів. Такі галети можна готувати з будь-якими фруктами – від полуниці до персиків і ожини. Вся особливість десерту в ароматному і хрусткому тесті і ніжною фруктово-ягідної начинки.

Покроковий рецепт

Збити цукор з маслом і дрібкою солі.

Додати молоко і протертий через сито сир.

Просіяти в тісто борошно з розпушувачем і зібрати тісто в грудку. Накрити харчовою плівкою і відправити на 25 хвилин у холодильник.

Полуницю промити і обсушити паперовими рушниками. Додати крохмаль, перемішати і залишити на 10 хвилин.

Розділити тісто на кілька частин і розкачати в кола. Помістити на середину полуничну начинку і загнути краї тіста.

Щедро посипати галети цукром. Відправити вироби в розігріту духовку на чверть години або до рум’яності тесту.

Викласти теплі галети на тарілку і подавати до столу.

За бажанням, вироби можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!