Я дуже люблю сирну піцу, а чоловік любить спаржу. Хотілося б додати кілька фішок, щоб приготувати незвичайну і корисну піцу. Так що об’єднуємо ці інгредієнти…”поїхали” ))
Інгредієнти
горішки кешью – 30 грам | |
сир Пармезан – 50 грам | |
сир Моцарелла – 50 грам | |
оливкова олія – 4 столові ложки | |
лимонного соку – 2 столові ложки | |
тісто для піци або готова основа – 1 шт. | |
спаржа – 100 грам | |
базилік – пучок | |
м’ята – кілька листочків | |
спеції – за бажанням |
Піца не може бути низькокалорійною, але виключивши різноманітні ковбасні вироби, її реально зробити корисною. Один з варіантів розглянемо в цьому рецепті.
Покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Розкачайте тісто для піци або візьміть готову основу для піци. Викладіть на деко, вистелений папером.
2. В кухонний комбайн закиньте листя базиліка і м’яти, кешью, пармезан, оливкова олія, лимонний сік. Подрібніть до стану пюре. Викладіть суміш на заготовку для піци.
3. Спаржу опустіть в окріп, а через пару хвилин в лід. Жорсткі кінці спаржі обріжте. Поріжте шматочками.
. Викладіть на сирну суміш піци шматочки спаржі. Зверху розкладіть сир моцарелу. Приправте спеціями. Надішліть випікатися на 15 – 25 хвилин.
5. Перед подачею прикрасьте зеленню.