Сирна запіканка з манкою

Сирна запіканка з манкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт можна використовувати як в повсякденному раціоні (сніданок/полудень/вечеря), так і як святковий варіант, прикрасивши сухофруктами, шоколадом або кокосовою стружкою. Ваша фантазія!

Інгредієнти

Сир – 500 г
Яйця – 4 шт.
Цукор – 3 ст. ложки
Манна крупа – 3 ст. ложки

Як приготувати Сирна запіканка з манкою

Смачно, просто, а головне корисно! Дуже сирна запіканка, але в готовому вигляді сир не відчувається. Виручає, коли маленькі діти не їдять сир в чистому вигляді!

Покроковий рецепт

Яйця збиваємо будь-яким способом (блендер, вінчик, виделка).

Додаємо цукор і ще раз збиваємо.

Додаємо сир і манку і все ретельно перемішуємо.

Отриману масу викладаємо в силіконову форму.

У розігріту до 180 градусів духовку відправляємо форму і випікаємо 20 хвилин. (Якщо немає силіконової форми, використовуємо звичайну жаровню, попередньо змащену вершковим маслом. А після того, як запіканка буде готова, кладемо жаровню на мокру ганчірку на кілька хвилин і даємо трохи охолонути. І тільки потім дістаємо запіканку!).

Подаємо до столу зі сметаною. Запіканка виходить ніжною і повітряної. Можна їсти відразу гарячу або остиглу, навіть на наступний день. Всім приємного апетиту!