Яйця збиваємо будь-яким способом (блендер, вінчик, виделка).
Додаємо цукор і ще раз збиваємо.
Додаємо сир і манку і все ретельно перемішуємо.
Отриману масу викладаємо в силіконову форму.
У розігріту до 180 градусів духовку відправляємо форму і випікаємо 20 хвилин. (Якщо немає силіконової форми, використовуємо звичайну жаровню, попередньо змащену вершковим маслом. А після того, як запіканка буде готова, кладемо жаровню на мокру ганчірку на кілька хвилин і даємо трохи охолонути. І тільки потім дістаємо запіканку!).
Подаємо до столу зі сметаною. Запіканка виходить ніжною і повітряної. Можна їсти відразу гарячу або остиглу, навіть на наступний день. Всім приємного апетиту!