Сирна запіканка з яблуками, морквою, куркумою і корицею

Сирна запіканка з яблуками, морквою, куркумою і корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сир розім’яти виделкою, якщо сухуватий можна розім’яти в блендері.
Очистити яблуко і моркву від шкірки, з яблука вийняти насіння і серцевину.

На тертці дрібно натерти моркву на крупній тертці яблуко.
Яйце збити з цукром міксером до білого кольору і збільшення в об’ємі в 2 рази.

Додати подрібнений яблуко з морквою в підготовлений сир, збите з цукром яйце, куркуму, збите з цукром яйце, трохи посолити. Перемішати.
Всипати манну крупу перемішуючи, для рівномірного розподілу. Залишити на 10 хвилин для набухання крупи

В отриману масу додати корицю, натерту або мелену.

Викласти все в формочку. Змастити форму олією і обсипати сухарями чи манкою.
Поставити в духовку з температурою 180-200 С.
Піч 30-40 хвилин, в залежності від розмірів форми.

Поставити в духовку. Температура 180-200 С.
Піч 30-40 хвилин, в залежності від розмірів форми.
Подавати можна як холодну, так і гарячу запіканку.
Подавати добре з молоком або какао.
Приємного апетиту!