Сирне печиво

Сирне печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, поїхали!
Для початку розтопити маргарин. Можна його розтопити за допомогою водяної бані, можна в мікрохвильовці, можна в каструльці на плиті, як завгодно.

Дістаємо миску, краще глибоку. У неї викладаємо сир, виливаємо розтоплений маргарин і насипаємо щіпку соди. Все перемішуємо. Можна міксером, можна самим ручками;). Додаємо розпушувач. За трохи додаємо борошно. Безперервно заважаємо. Коли маса стане не така рідка, але і не дуже густа. Така собі золота середина. Отриману консистенцію ставимо в холодильник охолоджуватися на час приблизно 2 години.

Після закінчення зазначеного часу, Ви дістаєте тісто з холодильника і помічаєте, що воно стало більш густе, а також еластичне.

Перед кінцевою випічкою, тісто необхідно поділити на шматочки. Кожен шматочок необхідно розкачати в корж. Дістаємо тарілочку. На неї насыпем цукровий пісок. Послідовно беремо коржі і вмочаємо в цукор однією стороною. Далі потрібно скласти коржик навпіл так, щоб цукор був всередину. Потім знову потрібно вмочити в цукровий пісок одну сторону і скласти навпіл корж.

Отриману печеньку посипаючи зверху цукром. Так потрібно робити з усіма коржами.

Дістаємо протвень. Застелем його папером для випічки. На папір укладаємо наше сирне печиво і ставимо в духовку (200 градусів Цельсія). Приблизний час близько 25 хвилин. В результаті повинні вийти печеньки золотистого кольору. Сирне печиво готово!