Інгредієнти.
Розм’якшене вершкове масло розтерти з цукром.
Додати сир і розпушувач тіста, гарненько розім’яти виделкою, перемішати.
Додати 2 яйця, перемішати. Всипати просіяне борошно (простіше робити це частинами), замісити тісто.
Злегка присипати поверхню борошном. Розкачати качалкою тісто, товщиною 0,7-1 див, Нарізати на квадратики (розмір довільний, у мене приблизно 8х8 см).
Почистити мандарини без кісточок, розділити на часточки. У центр кожного сирного квадрата викласти по 4 часточки мандарина, присипати цукром (за смаком).
Згорнути конвертиком, защипнувши краю зверху. Деко вистелити пергаментним папером, викласти на нього сирні конвертики.
Випікати сирні булочки з мандаринами в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-20 хвилин (якщо будуть зверху підгоряти, можна накрити пекарської папером). Перед подачею присипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!