Сирні конвертики з мандаринами (булочки)

Сирні конвертики з мандаринами (булочки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я згадала, що в дитинстві ми бавилися з подружкою і мамою, і пекли різні плюшки з сирного тіста. Чому б не урізноманітнити меню і не приготувати сирні конвертики з мандаринами, благо мандарини можна купити в будь-якому супермаркеті. Це прекрасне блюдо для різноманітності і утилізації сиру, особливо, якщо сир лежить вже кілька днів в холодильнику і сирим його їсти вже не хочеться.А сирна випічка завжди смачна!

Давайте все-таки розберемося, як правильно вибрати хороший якісний сир в магазині?
В даний час на прилавках магазинів повно всякої всячини, але чи можна це є питання? Роблячи сир, виробник часто хімічить і додає суміші дешевих рослинних жирів – пальмової та кокосової олій. Звертайте увагу на назву продукту, на упаковці обов’язково має бути написано «сир». Виробник може написати «сир», тільки в тому випадку, якщо продукт містить 100% молочних жирів. Якщо вміст молочних жирів 50 %, то це вже не сир, а сирний продукт. Сир повинен мати злегка кислуватий запах, бути білого кольору, можливо з відтінком кремового кольору, з кислуватим смаком.

Для приготування сирного тіста вам знадобиться 2 частини хорошого сиру, 1 частина розм’якшеного масла, 1/2 частини цукрового піску, 2 яйця, 1 склянка борошна і, звичайно, мандарини. Всі розтирається, підмішується мука і тісто готове. Сирне тісто можна приготувати заздалегідь, загорнути в поліетиленовий пакет і прибрати в холодильник. Зберігатися воно 2 дні. Мандарини можна замінити на половинки слив, персиків, смачно виходить з яблуками і корицею.

Покроковий рецепт