Змішайте сир і змішати до однорідного стану (не збивайте, просто змішайте).
Крабове м’ясо нарізати дрібними шматочками.
Дрібно нарізати часник і півкільцями цибулю, все обсмажити. Додати в суміш, перемішати.
Для того щоб зробити кульки більш насиченими і смачними, слід ввести перець, а також сіль.Так само додамо порізаної зелені. У мене базилік. Все перемішайте, оберніть миску з отриманої сирної сумішшю поліетиленовою плівкою. Приберіть в холодильник не менше ніж на 2 години, щоб сир затвердів.
Далі, по закінченні часу, дістаньте масу з холодильника. З однорідної маси слід скатати кульки невеликого розміру (щоб сир не лип, можна змастити руки оливковою олією).
Подавайте сирні кульки з крабами з смаженим багетом або своїми улюбленими крекерами. Можна прикрасити травами і сушеними ягодами. Приємного апетиту!