Сирний білий хліб в хлібопічці

Сирний білий хліб в хлібопічці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В хлібопічці є явні плюси:
по-перше: хліб вам обійдеться в 2 рази дешевше, ніж купувати його в магазині;
по-друге: всю роботу хлібопічка робить за вас;
по-третє: ви знаєте, з чого він зроблений (без різних хімічних добавок і так далі);
в-четверте: свіжий хліб завжди на вашому столі, теплий смачний, з хрусткою скоринкою.

Я трохи лінивий, тому люблю свою хлібопічку і готую в ній багато різної випічки. У вас є хлібопічка? Тоді цей рецепт вам може знадобитися. Все готується дуже легко. Інгредієнтів не багато – вода, борошно, сіль і дріжджі. Для більш тонкого і ніжного смаку я додав йогурт і звичайно багато сиру. Цукру багато класти не потрібно, він необхідний лише для росту дріжджів.

Можна сказати, що сирний хліб – багатоцільовий. Він прекрасний сам по собі з першими стравами або основними другими стравами. Також, непогано поєднується з паштетом, смачно і незвично з варенням (особливо з малиновим), можна використовувати просто для сендвічів або намазувати маслом і їсти з ароматним чаєм.

Покроковий рецепт