Сирний білий хліб в хлібопічці

Сирний білий хліб в хлібопічці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі інгредієнти укладіть в хлібопічку у порядку перерахування: спочатку воду, потім вилийте 100 г йогурту, два види сиру, натертого на дрібній тертці, 2 столові ложки цукру-піску, 1 столову ложку масла для еластичності тіста, сіль, все борошно (щоб хліб вийшов повітряним, обов’язково просіяти борошно!) і 2 чайні ложки сухих дріжджів. Дотримуйтесь черговість всі продукти кладіть/висипайте зверху один на одного. Дріжджі покладіть в поглиблення, зроблене в гірці просіяного борошна. При вдало проходить замісі, грудку тіста повинен поступово обертатися по колу, повільно, перевалюючись по поверхні хлібопічки і не прилипаючи до бортів приладу. Потім виберіть потрібний вам режим, випікайте хліб до відключення приладу.

Після завершення випікання дайте випічці відпочити не менше 15 хвилин. Потім домашній сирний хліб нарізати скибочками і подавати до столу. Порада: при приготуванні хліба, переконайтеся, що всі інгредієнти свіжі. Особливо це стосується борошна і дріжджів. Крім того дотримуйтесь рецептуру, найменше відхилення від неї веде до плачевних результатів. Питання дня: А у вас є хлібопічка і якщо так, чи часто ви її використовуєте? Які найчастіше печете хлібобулочні вироби?