Сирний десерт або великдень з персиками

Сирний десерт або великдень з персиками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Сир – 400 г
Згущене молоко – 1/2 банки
Вода – 100 мл
Желатин – 25 г (або 1 ст. л.)
Ванілін – 5 г
Персик – 600 г

Як приготувати Сирний десерт або великдень з персиками

.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Желатин замочити в теплій воді на 30 хвилин.

Сир і згущене молоко перекласти в чашу для блендера, збити.

У сирну суміш додати заздалегідь замочений желатин і ванілін, перемішати. Персики нарізати шматочками, додати до сирної маси, акуратно перемішати.

Перелити у форму, поставити в холодильник на 5-7 годин.

Великдень перекинути на блюдо. При бажанні прикрасити присипкою. Сирна паска з персиками готова! Приємного апетиту!