.
Інгредієнти
Сир – 400 г | |
Згущене молоко – 1/2 банки | |
Вода – 100 мл | |
Желатин – 25 г (або 1 ст. л.) | |
Ванілін – 5 г | |
Персик – 600 г |
Як приготувати Сирний десерт або великдень з персиками
.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Желатин замочити в теплій воді на 30 хвилин.
Сир і згущене молоко перекласти в чашу для блендера, збити.
У сирну суміш додати заздалегідь замочений желатин і ванілін, перемішати. Персики нарізати шматочками, додати до сирної маси, акуратно перемішати.
Перелити у форму, поставити в холодильник на 5-7 годин.
Великдень перекинути на блюдо. При бажанні прикрасити присипкою. Сирна паска з персиками готова! Приємного апетиту!