Сирний гострий кулю в горіховій паніровці

Сирний гострий кулю в горіховій паніровці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З сиру, хрусткого бекону, горіхів і гострого перцю можна приготувати закусочний куля, який рекомендується подавати з томатним, сметанним соусом або просто з крекерами

Покроковий рецепт

Процес приготування:
Зелена цибуля добре промити, перекласти його на чистий рушник і підсушити. Потім дрібно порубати лук і відправити в миску..

Весь сир натерти, промити гострі перці, очистити від насіння, потім дуже дрібно порубати, відправити всі подрібнені компоненти в миску. Додати частину цибулі, за смаком додати ароматизовану сіль і оливковий майонез.

Гарненько збити всі вищеназвані компоненти в блендері, потім накрити посуд з приготованою масою харчовою плівкою, відправити на тридцять хвилин у морозилку або на всю ніч в холодильну камеру. Це потрібно для того, щоб сирна маса стала більш твердою і щільною, в цьому випадку з неї можна буде зліпити закусочний куля.

Обсмажити всуху очищені горіхи, очистити їх від лушпиння, потім дрібно порубати і пересипати в широку миску.

Дрібно порізати бекон і обсмажити його на сковороді до золотистого кольору. Відсудити бекон. Потім додати його в сирну масу і добре перемішати.

Після цього зліпити з охолодженої сирної маси акуратний шар. З усіх боків обваляти сирний шар в горіховій паніровці і порізаної зелені. Загорнути його у харчову плівку і відправити на три години в холодильну камеру.

По закінченні вищевказаного часу розгорнути сирний шар в паніровці, перекласти його на блюдо й нарізати порційними шматками. Можна сирну закуску подавати з крекерами або сметанним і томатним соусом.