Настала осінь і хочеться чого-небудь смачного і зігріває душу. Сирний супчик це те, що треба в холодну пору року!
Покроковий рецепт
Щоб зварити сирний суп-пюре з беконом необхідно підготувати продукти. Чистимо картоплю, моркву, цибулю.
Ріжемо середніми кубиками картоплю.
Дрібно нарізаємо цибулю тремо на тертці моркву.
У каструлю з киплячим бульйоном, додаємо варитися картоплю. Коли картопля з бульйоном закипить, вогонь робимо маленький. Паралельно обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору морква і цибуля.
Нарізаємо кубиками або смужками плавлений сирок і бекон.
Якщо картопля зварився, то в каструлю кладемо цибулю з морквою. Перебиваємо все це блендером або толкушкой для пюре до однорідної консистенції. Кидаємо бекон і сирок. Перемішуємо все до розчинення сирків. Залишаємо ще покипіти крем -суп на малому вогні 5 хвилин.
Додаємо рубану зелень, сіль, перець за смаком. При подачі в тарілку суп посипаємо сухарями.