В першу чергу, потрібно помити курку і відправити її варитися до готовності, протягом 35-45 хвилин після закипання. Обов’язково прибрати піну, посолити.
Поки вариться бульйон, потрібно приготувати засмажку. Для цього цибулю і моркву почистити, цибулю нарізати, моркву натерти на крупній тертці і відправити всі обсмажуватися на рослинному маслі протягом 5 хвилин.
Наступним кроком помити і почистити картоплю. Нарізати його невеликими кубиками.
Коли бульйон готовий, вийняти з нього курку і додати до нього картоплю. Після закипання обов’язково прибрати піну. Тим часом сир потрібно нарізати невеликими кубиками, щоб він краще розчинився в супі (якщо сир плавлений в коробочці, цей крок пропускаємо). Додати сир до супу, добре розмішати, довести до кипіння, зняти піну.
Завершальним етапом додати до супу засмажку з моркви і цибулі, а також перець і орегано. Знову довести до кипіння і залишити суп на тихому вогні 5-7 хвилин. Страва готова!