Сирний салат з макаронами, перцем і ананасом

Сирний салат з макаронами, перцем і ананасом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подавати цей ситний салат, приготований з сиру з макаронами і ананасом, рекомендується до сніданку або на вечерю.

Покроковий рецепт

Влити у велику каструлю відфільтровану воду, потім до стану кипіння довести її до кипіння, потім насипати трохи солі і відварити будь-які вибрані фігурні макарони. Як тільки макаронні вироби повністю зваряться, пересипати їх на друшляк, потім добре промити у прохолодній воді. Залишити на друшляку макаронні вироби до тих пір, поки вони не підсохнуть повністю.

Далі відкинути на сито консервовані шматочки ананасів, що ж стосується соку з банки, то його треба перелити у вільну посуд.

Помити болгарський перець (у мене червоний) вилучити у нього серцевину і плодоніжку, після цього нарізати невеликими шматочками.

Тоненькими невеликими скибочками нарізати будь сир твердого сорту, після цього кожен сирний шматочок окремо нарізати не дуже широкими смужками або квадратами.

У мисочку невеликого розміру викласти майонез, з’єднати його з малою кількістю солодкого соку від консервованого ананаса, потім присипати перцем, злегка посолити і збити виделкою.

Викласти всі інгредієнти подрібнені в салатник і ретельно перемішати, влити раніше приготовлену заправку. Перемішати приготований макаронний салат з сиром і консервованим ананасом ще раз і залишити під кришкою хвилин на 20 для просочення

Далі приготований сирний салат з макаронами і консервованим ананасом присипати сушеним часником і будь-якими прянощами, зеленню, подавати до столу.