Сирний суп Са Ча з морепродуктів і грибами

Сирний суп Са Ча з морепродуктів і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Традиційний суп з Південного Китаю володіє неповторним ароматом і насиченим смаком. Страва гідна того, щоб бути приготовлено на обід.

Покроковий рецепт

1. Курячий бульйон доведіть до кипіння. Додайте в нього кукурудзу і сир Тофу.

2. Гриби заздалегідь вимочити. Моркву очистіть і наріжте. Додайте до решти інгредієнтів в бульйон і варіть протягом п’яти хвилин.

3. Додайте овочі, які залишилися і морепродукти.

4. Готуйте суп протягом трьох хвилин.

5. Подавайте блюдо порційно, полив соусом.