Сирник

Сирник – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Завдяки випікання зменшується калорійність підсумкового страви.

Інгредієнти

сир – 400-500 гр.
яйця – 3 шт.
борошно – 4 ст. л.
цукор або цукрова пудра – за смаком
сметана – 2-3 ст. л. не обов’язково
сода – 0.5 ч. л.

Як приготувати Сирник

Ви закохаєтеся в ці сирні кекси з першої проби. Нереально ніжні і пористі всередині і з тонкою золотою скоринкою зовні. У поєднанні зі сметанною заливкою просто тануть у роті.

Покроковий рецепт


Перетерти сир або збити блендером. Додати до нього яйця і ще раз перебити.


Додати сухі інгредієнти борошно, цукрову пудру або цукор і соду. Перемішати до однорідності, я знову використовую блендер, це зручніше і менше часу витрачається.


Заповнюємо форми на 2/3 нашим тестом. Силіконові можна не змащувати. І ставимо в розігріту духовку до 200 градусів на 40 хвилин, але ориентируйтесть по своїй.



За бажанням змішайте сметану з цукром і перемажте верхівки сирників. Залиште просочитися на 1 годину.
Приємного апетиту!