Завдяки випікання зменшується калорійність підсумкового страви.
Інгредієнти
сир – 400-500 гр. | |
яйця – 3 шт. | |
борошно – 4 ст. л. | |
цукор або цукрова пудра – за смаком | |
сметана – 2-3 ст. л. не обов’язково | |
сода – 0.5 ч. л. |
Ви закохаєтеся в ці сирні кекси з першої проби. Нереально ніжні і пористі всередині і з тонкою золотою скоринкою зовні. У поєднанні зі сметанною заливкою просто тануть у роті.
Покроковий рецепт
Перетерти сир або збити блендером. Додати до нього яйця і ще раз перебити.
Додати сухі інгредієнти борошно, цукрову пудру або цукор і соду. Перемішати до однорідності, я знову використовую блендер, це зручніше і менше часу витрачається.
Заповнюємо форми на 2/3 нашим тестом. Силіконові можна не змащувати. І ставимо в розігріту духовку до 200 градусів на 40 хвилин, але ориентируйтесть по своїй.
За бажанням змішайте сметану з цукром і перемажте верхівки сирників. Залиште просочитися на 1 годину.
Приємного апетиту!