Для початку наш сир протремо, використовуючи сито або друшляк (тільки отвори повинні бути дрібними).
До протертого сиру вбиваємо одне куряче яйце.
Засипаємо по своєму смаку до інгредієнтів в мисці цукровий пісок і трохи солі.
Починаємо акуратно вимішувати інгредієнти, використовуючи столову ложку. Цукром разом з сіллю повинні розчинитися.
До отриманої маси підсипаємо порціями борошно, яку потрібно змішати з розпушувачем.
Вимішуємо густе сирне тісто. Воно не повинно долити до рук.
З отриманої сирною основи формуємо сирники, присипавши долоні борошном.
Розігріваємо на сковороді масло, починаємо смажити сирники, підрум’янюючи їх з кожної сторони.
Приємного всім перекусу!