Сир візьмемо м’який, середньої жирності (5%). Страва підходить не тільки для сніданку, можна їсти так само на полуденок або вечерю.
Інгредієнти
Сир – 400 гр 5 % жирності | |
Яйце – 1 шт | |
Борошно – 30 гр | |
Сіль – за смаком |
Яких тільки сирників не готують господині. У одних вони пишні, схожі на оладки, в інших ніжні як хмари. А ми приготуємо корисні, у складі яких практично один сир. Рецепт дуже простий у виконанні.
Покроковий рецепт
Спочатку підготуємо інгредієнти. Сир, яйце і борошно.
Далі викладаємо сир в миску і розімніть вилкою. Розіб’ємо в отриману масу яйце, вмешаем його в сирну масу.
Додамо борошно і ще раз все добре перемішати. Можна посипати трохи сіллю. Тісто для нашого страви готово.
Розігріваємо сковороду для смаження, наливаємо трохи олії (або смажимо на топленому). Мокрими руками формуємо сирники і опускаємо їх у посуд для приготування. Обсмажуємо до приємної золотистої скоринки з 2‐х сторін.
Коли сирники приготувалися подаємо їх зі сметаною і ягодами малини (можна використовувати згущене молоко або джем)