Сирники класичні

Сирники класичні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі необхідні інгредієнти і приступимо до етапів приготування.

Вбиваємо в глибоку ємність 2 яйця, додаємо корицю і поступово цукор.
Збиваємо. Збивати потрібно до тих пір, поки цукор не розчиниться.
ПОРАДА: Якщо в будинку не виявилося цукру, його можна замінити трьома столовими ложками меду. Існує думка, що мед втрачає свої корисні властивості при тепловій обробці і перетворюється в звичайний цукор.

Додамо в отриману збиту масу, сир. Перемішуємо ложкою, так як насадка міксера буде забиватися.


Додаємо 3 столові ложки борошна. Залишилася борошно піде для обвалювання коржів. Як правило, сирне тісто виходить густим. Трохи розбавимо, використовуючи підготовлене молоко.

Формуємо круглі кульки, скориставшись столовою ложкою. Обвалюємо сирники в борошні.

Наливаємо масло в сковороду і чекаємо, поки воно добре не розігріється. Можна готувати сирники не тільки на олії соняшниковій олії, відмінно підійде оливкова і вершкове. Зробивши вогонь тихіше, поміщаємо сирники в сковороду для смаження. Для прожарювання досить 5 хвилин для кожної із сторін. Доводимо сирники до готовності і можна кликати сімейство до столу.
Подавати, смажені сирники до столу, можна зі сметаною, джемом, топпінг. Bon Appetit.