Сирники з карамелізованими фруктами

Сирники з карамелізованими фруктами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сирники разом зі сметаною і карамелізованими фруктами є хорошим вибором для сімейного сніданку у вихідні дні.

Покроковий рецепт

Сирні оладки дуже швидко і легко готувати. Єдиною проблемою при смаженні десерту може бути купівля сухого свіжого сиру.

Покладіть сир, яйця, 3 ст. л. цукру і ваніль в невелику ємність і змішайте до однорідної маси.

Додайте в суміш манну крупу і жменю родзинок. Ретельно перемішуйте і залиште на 30 хвилин.

Поки манка набухає закарамелизируйте фрукти. Наріжте груші і яблука на маленькі кубики.

Опустіть їх у сковорідку. Додайте ложку води, 2 ст. л. цукру і випаруйте рідина. Потім покладіть на сковороду 1 ст. л. меду. При високій температурі, не забуваючи помішувати, проваріть фрукти, поки вони не стануть золотистими. Поєднання яблук і груш досить незвично, так як перші дадуть солодкість, а другі – відсутню кислинку.

Нагрійте масло в антипригарній сковороді на повільному вогні. Воно повинно бути достатньо гарячим, перш ніж ви почнете смажити.
Помістіть борошно в миску або на обробну дошку. Використовуючи столову ложку, візьміть частину тіста і обваляйте кулька в борошні. У вас повинно вийти 15 кульок, але може бути і менше (в залежності від їх розміру).

Руками обережно притисніть кульки з двох сторін, видаливши при цьому зайву муку. Опустіть коржі в сковорідку. Обсмажте їх до тих пір, поки обидві сторони не стануть золотисто-коричневими (приблизно 3 хвилини для кожної сторони).

Коли сирники зарум’яняться, помістіть їх на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло.

Подавайте зі сметаною або йогуртом, прикрасивши ароматними карамелізованими фруктами. Насолоджуйтесь!