Сирники з

Сирники з – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування страви нам знадобиться 500 гр. Сиру, два яйця, 2-3 столові ложки цукру, розпушувач, борошно. Якщо ви готуєте для маленької дитини можна обійтися без цукру і розпушувача щоб уникнути алергічних реакцій. Особливу увагу зверніть на вибір сиру. Звичайно для сирників краще використовувати домашній сільський сир, але у відсутності такого можна обійтися і магазинним. Сир повинен бути жирним, не менше 5%, інакше сирники будуть розвалюватися.

Змішуємо в чаші сир цукор і яйця до однорідної маси. В окремій мисці змішуємо борошно і половину чайної човни розпушувача. Борошна залежно від «вологості» сиру може знадобиться від 3 до 5 столових ложок. У результаті повинна вийде клейка маса з працею відокремлювана від ложки.

На сковороду додаємо очищену олію, прогріваємо.
Щоб сирники вийшли не тільки смачні, але й красиві, перед тим як їх формувати руки необхідно намочити. Формуємо кульки із сирної маси, обвалюємо їх у борошні.


Викладаючи сирники на сковороду злегка приминаем їх руками. Обсмажувати сирники необхідно при середній температурі з двох боків до появи золотистої скоринки.