1. Вершкове масло порізати на шматочки і відправити в сир. Змішати до однорідної маси.
2. Всипати насіння соняшнику, підсолоджувач і розпушувач. Перемішати.
3. Додати вівсянку, знову перемішати.
4. Слідом йде родзинки і перемішування.
5. Вбити курячі яйця. Останній раз все перемішати. Повинно вийти густе липке тісто. Залишити на 20 хвилин, щоб вівсянка набухла.
6. Тим часом кожну плитку шоколаду розділити на 4 частини. Можна обійтися і без нього, а додати, наприклад, трохи какао або взагалі нічого не додавати.
7. Викладати тісто у формочки або на силіконовий килимок, вдавлюючи в центр кожної печеньки з шоколадинке.
8. Запікати при 200 градусах 15-20 хв. до золотистого кольору. Остудити, вийняти з формочок.