Апетитний і простий салат з хрустким огірком, нарізаними вареними яйцями, авокадо, соковитими креветками і смачною брокколі.
Інгредієнти
Капуста брокколі – 100 г | |
Огірок свіжий – 1 шт. | |
Креветки – 100 г | |
Яйця – 2 шт. | |
Авокадо – 1 шт. | |
Сіль, перець мелений – за смаком | |
Майонез – за смаком |
Простий салат з овочами, яйцями і креветками, але до чого гарний і смачний!
Покроковий рецепт
1. Капусту броколі вимийте, розберіть на суцвіття, відваріть в злегка підсоленій воді. Зварену брокколі відкиньте на друшляк, дайте стечься зайвої рідини.
2. Вимийте молодий огірок теж наріжте його кубиками. Краще, якщо ви зніміть шкірку за допомогою овочечистки (огірочок в салаті буде ніжніше).
3. Зваріть до готовності курячі яйця, остудіть їх і почистіть. Наріжте їх невеликими кубиками.
4. Розморозьте креветки, відваріть їх, остудіть і відправте в салатник до решти інгредієнтів. Великі креветки необхідно розрізати на дві половинки.
5. Очистите авокадо, видаліть кісточку і порізати кубиками. (Авокадо, звичайно ж, треба брати стиглий, інакше він зіпсує весь смак салату).
6. В кінці додайте в салат сіль, мелений перець і заправте все легким майонезом. Акуратно перемішайте. Готово!