Скумбрія з імбиром на овочевій подушці, у фользі

Скумбрія з імбиром на овочевій подушці, в фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати продукти. Скумбрію розморозити, помити.

Очистити моркву, цибулю і картоплю. Рибу випатрати, відрізати голову і плавники. Хвіст можна залишити або відрізати, за бажанням.

Нарізати кружечками картопля 0,5 см завтовшки,морква приблизно в 2 рази тонше. Цибулю нарізати півкільцями.

Скумбрію посолити, поперчити і посипати імбиром. Обов’язково всі спеції і сіль додати всередину черевця. Присипати нарізаною петрушкою. Всередину рибки петрушку теж покласти.


Сформувати овочеву подушку.
На змащену олією фольгу, викласти шарами картоплю, моркву, цибулю. Всі шари посолити і злегка поперчити. Зверху викласти підготовлену тушку риби.

Загорнути все у фольгу так, щоб не витікав сік при запіканні, покласти на лист і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 185-190 градусів.

За 5 хвилин до закінчення часу фольгу при бажанні можна розгорнути для отримання трохи більше золотистого кольору рибки.

Акуратно перенести готову страву на красиву тарілку і модно подавати на стіл.
Порційно на шматочки порізати вже при подачі.