Підготувати продукти. Скумбрію розморозити, помити.
Очистити моркву, цибулю і картоплю. Рибу випатрати, відрізати голову і плавники. Хвіст можна залишити або відрізати, за бажанням.
Нарізати кружечками картопля 0,5 см завтовшки,морква приблизно в 2 рази тонше. Цибулю нарізати півкільцями.
Скумбрію посолити, поперчити і посипати імбиром. Обов’язково всі спеції і сіль додати всередину черевця. Присипати нарізаною петрушкою. Всередину рибки петрушку теж покласти.
Сформувати овочеву подушку.
На змащену олією фольгу, викласти шарами картоплю, моркву, цибулю. Всі шари посолити і злегка поперчити. Зверху викласти підготовлену тушку риби.
Загорнути все у фольгу так, щоб не витікав сік при запіканні, покласти на лист і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 185-190 градусів.
За 5 хвилин до закінчення часу фольгу при бажанні можна розгорнути для отримання трохи більше золотистого кольору рибки.
Акуратно перенести готову страву на красиву тарілку і модно подавати на стіл.
Порційно на шматочки порізати вже при подачі.