Даний рецепт дуже простий, але його смакові якості порадують кожного. Філе скумбрії під шубою підійде як для повсякденного столу, так і для святкового.

Інгредієнти
| Філе скумбрії – 2 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Гриби гливи – 200 г | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Сметана 20 % – 3 ст. л. | |
| Сирний сир – 2 ст. л. | |
| Сир твердий – 100 г | |
| Приправа для риби – на смак | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець – за смаком | |
| Олія оливкова – за смаком | |
| Помідор – 1 шт. для сервірування страви | |
| Паста – 200 г у формі черепашок для гарніру |
Як приготувати Скумбрія запечена під шубою
Сторінка: 1 2
