Слабосолона сьомга пряна

Слабосолона пряна сьомга – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сіль, цукор і лимонний сік змішати разом.

Я дуже люблю приправи, тому сюди ж додаю суміш п’яти перців, мелений сухий імбир і базилік. Цією сумішшю змастити філе. Аромат чарівний!

Обклавши сьомгу лавровими листками і чорного перцю горошком ми отримаємо рибу ще пряне (на любителя). Рибу укласти в контейнер, закрити кришкою і в холодильник на добу. Можна прискорити процес засолювання риби, витримавши її кілька годин при кімнатній температурі. Потім відправити її в холодильник.

Щоб надати рибі насиченість у кольорі і «легку» корочку, треба її трохи “провітрити”, відкривши кришку контейнера на 30 хвилин. Перед подачею сьомгу нарізати гострим ножем тонкими скибочками, прикрасити зеленню і лимоном. Приємного апетиту!