Слойоний пиріг з хамоном і грушею під соусом бешамель

Слойоний пиріг з хамоном і грушею під соусом бешамель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Тісто трохи розкачати, покласти на змащене олією деко і запекти в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.


2. Поки тісто печеться, готуємо соус бешамель. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді. Всипати борошно і добре розмішати. Влити молоко і добре розмішуємо, щоб не було грудок. Варимо 3-4 хвилини, поки соус не стане густіше. Потім додати мускатний горіх.

3. Дістаємо тісто з духовки, змащуємо соусом бешамель.

4. Натерти сир на крупній тертці. Посипати половиною сиру пиріг.

5. Викладаємо на тісто шматочки хамона.


6. Потім груші помити, нарізати на тонкі скибочки і розкладаємо на хамон.

7. Знову посипаємо рештою сиру.


8. Запекти в духовці ще 20 хвилин.