1. Тісто трохи розкачати, покласти на змащене олією деко і запекти в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.
2. Поки тісто печеться, готуємо соус бешамель. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді. Всипати борошно і добре розмішати. Влити молоко і добре розмішуємо, щоб не було грудок. Варимо 3-4 хвилини, поки соус не стане густіше. Потім додати мускатний горіх.
3. Дістаємо тісто з духовки, змащуємо соусом бешамель.
4. Натерти сир на крупній тертці. Посипати половиною сиру пиріг.
5. Викладаємо на тісто шматочки хамона.
6. Потім груші помити, нарізати на тонкі скибочки і розкладаємо на хамон.
7. Знову посипаємо рештою сиру.
8. Запекти в духовці ще 20 хвилин.