Шаг1.
Беремо склянку пшеничного крупи, висипаємо в каструлю і добре промиваємо під холодною водою. Після того, як промили, додаємо дві склянки води, трохи солі і ставимо на великий вогонь.
Крок 2.
Як вода закипить відразу зменшуємо вогонь на маленький і знімаємо піну. Перемішуємо кашу, щоб не прилипав до дна. Вода поступово почне випаровуватися і каша почне “пихкати”. Продовжуємо помішувати.
Крок 3.
Як тільки вся вода випарується, додаємо масло і добре перемішуємо.
Крок 4.
Після того як перемішали закриваємо кришкою і даємо настоятися годинку. І сміливо можна приступати до трапези).
Крок 5.
Такий підходить як гарнір до м’ясних, так і рибних страв. Приємного всім апетиту!