Смачна пшенична каша для гарніру

Смачна пшенична каша для гарніру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Шаг1.

Беремо склянку пшеничного крупи, висипаємо в каструлю і добре промиваємо під холодною водою. Після того, як промили, додаємо дві склянки води, трохи солі і ставимо на великий вогонь.

Крок 2.
Як вода закипить відразу зменшуємо вогонь на маленький і знімаємо піну. Перемішуємо кашу, щоб не прилипав до дна. Вода поступово почне випаровуватися і каша почне “пихкати”. Продовжуємо помішувати.

Крок 3.
Як тільки вся вода випарується, додаємо масло і добре перемішуємо.

Крок 4.
Після того як перемішали закриваємо кришкою і даємо настоятися годинку. І сміливо можна приступати до трапези).

Крок 5.
Такий підходить як гарнір до м’ясних, так і рибних страв. Приємного всім апетиту!