Те що потрібно для готування.
В першу чергу готуємо соус, чашку від блендера додаємо майонез і сметану, потім за допомогою преса видавимо часник, посолити і підсипаємо будь-яку улюблену приправу, я ж використовувала чорний перець, червону паприку і хмелі-сунелі. Перемішавши все на блендері, прибираємо вийшов соус в холодильник.
Після беремо куряче філе ріжемо кубиками і смажимо на сковороді, посолити. М’ясо перекладаємо на паперові серветки.
Заздалегідь нарізаємо соломкою капусту і круглими, тонкими скибочками огірок з помідором.
Лист лаваша ділимо на дві частини. На край лаваша наносимо наш настоявшийся соус, який вже загусло, всього кілька ложок. Потім трохи корейської моркви та капусти. Так само кладемо скибочки огірка і помідора. Зверху кладемо кубики м’яса і поливаємо кетчупом і нашим соусом.
Після подогнем лаваш трохи знизу і збоку, почнемо загортати шаурму.
Далі, потрібно шаурму обсмажити з двох сторін, всього 2 хв. на змащеній сковорідці, для того щоб лаваш став трохи хрустким.
Тепер наша шаурма готова. Приємного апетиту!